Tiny House met muziek studio

The Tiny House Beat is een vakantiehuis en opnamestudio, ideaal voor het schrijven van liedjes, opnames, intensieve repetities en bandvakanties.

Volledige concentratie op het project – zonder afleiding!

Of het nu gaat om klassiek, rock, pop of jazz, de sfeer in het tiny house inspireert en biedt een aangename werksfeer. Het tiny house is gelegen in het midden van Nederland! – De steden Amsterdam en Haarlem zijn niet ver weg.
 

Over het Tiny House

Accommodatie voor maximaal zes personen en een volledig uitgeruste keuken zijn beschikbaar in het huis. Muziekinstrumenten, zanginstrumenten en opnameapparatuur zijn klaar voor gebruik – plug & play! De ruimtes zijn akoestisch geoptimaliseerd – repetities en opnames zijn de klok rond mogelijk!
 

Wonen in een Tiny House

Als logeeradres biedt het tiny house u een tweepersoonskamer, een driepersoonskamer en verdere slaapplaatsen in het huis of daarbuiten. Met een volledig uitgeruste keuken is self-catering mogelijk. Intensieve repetities voor de voorbereiding van de tournee, het schrijven van liedjes in een ontspannen sfeer of creatieve tijd met de band – ongestoord en zonder te storen!
De “room in room” constructie van de opname- en repetitieruimte maakt het mogelijk om de klok rond op volle sterkte te repeteren. (bijv. tijdens een repetitieweekend)
Een PA en een selectie van instrumenten en accessoires staan tot uw beschikking.
 

Tiny House

Opnames maken in het Tiny House

Het Tiny House is uitgerust met een mooie selectie aan opnameapparatuur, een grote opnameruimte, een zangcabine en de regie. Wij geven uw deskundige technicus graag instructies…. of u een producent of technicus ter beschikking stellen.