Van je huis een gezellig warm thuis maken

Sommige huizen hebben het gewoon. Of het nu gaat om een gezellig huisje of een luchtig appartement, ze voelen zich meteen warm en uitnodigend. Ze zorgen ervoor dat je je thuis voelt… zelfs als het niet je eigen huis is. Wat is hun geheim? We onthullen de kleine dingen die je kunt doen om je ruimte te waarderen en je huis te laten voelen als een thuis.

gezellig-huis

Volg je gevoel en luister niet naar de kritiek van anderen. Laat alle muren in uw huis gewoon wit als je dat wilt het is jou huis en je weet zelf het best hoe je prettig kunt wonen.

Laat de dingen die je leuk vindt zien en verberg wat je niet leuk vindt, niet andersom. Je stijl en omstandigheden kunnen veranderen, dus laat je huis zich samen met je mee veranderen. Met goedkope boxframes kun je een steeds wisselende weergave creëren, ongeacht de stemming.

planten

Breng de buitenwereld naar binnen. Laat iets groeien, zelfs als het alleen maar verse kruiden zijn.

Maak het beste van wat je hebt. Heb je een nieuwe bijzettafel nodig? Kijk of je al iets unieks hebt verstopt in een kast die opnieuw kan worden gebruikt. Maak een klein stapeltje boeken dat je graag wilt lezen (niets dat een karwei is, niets voor het werk) en bewaar het ergens waar het gemakkelijk te zien is.